######### ######### ######### 

eXTReMe Tracker


Jagtkonsortiet på Vestsjælland Dianalund.
 Mail: jvlarsen@outlook.dk
06-01-2018
D. 10-01-2018

Vi søger jægeren med GOD moral og etik og om du er kvinde/mand, ung/gammel, eller ny jæger er ikke det afgørende, men gerne med hund men ikke noget krav. Det er derimod afgørende at du vægter jagtoplevelsen og kammeratskabet højt.
Konsortiet består af 17 medlemmer, fordelt på A og B medlemmer
Vores konsortiet driver skovjagten på ca.150 ha. Jagtarealet er en ren skovjagt, i en tæt, men ganske spændende skov, Jagten passes af en fast "fodermand", og der udsættes 250 fasaner, og 75 ænder, ligesom der er en meget fin bestand af råvildt og andet småvildt samt strejfende kronvildt. Der nedlægges hvert år både råvildt, harer, fasaner, skovsnepper, ænder og ræv.

Vi opdelt vores pladser i konsortiet som følgende.

A medlem: Riffel og hagljagt med en gæsteplads på hagljagten. (9800 kr.)
B medlem: Hagljagt med en gæsteplads (5700 kr.).
B medlem: Riffeljagt (2 rådyr 1 krondyr) ingen gæsteplads. (4600 kr.)
Forplejning på hele jagtdagen inkl. Swip stik er obligatorisk 100 kr. som afregnes separat.
Der er i øjeblikket et par ledige pladser som A og B- medlem for Jagt året 2018

Der afholdes 6 fællesjagter hvor der er 1 gæste plads pr. gang, 4-5 krage/due jagter, 1 hygge/medlemsjagt pr. sæsonen hvor der skydes til jagtbart vildt, hjortevildt undtaget. Der afholdes også mindst to trykjagter om efteråret og afskydning af kronvildt er meget frit, riffeljægere har fri afskydning ræv. Ingen frijagter.
Samtidig er der mulighed for træning af hund i noget af skoven.

Hvis du kun interesserer dig for mange fugle på paraden, så er det ikke denne jagt du skal vælge. Det sociale omkring vores fællesjagter en meget vigtig del af jagten. Vi prioriterer sikkerhed omkring jagten meget højt,
Jagtdagen begynder med fælles morgenmad og afsluttes med fællesspisning i jagtstuen.
God jagtmoral, og godt humør, er et must. Hvis overnævnte lyder interessant hører vi gerne fra dig.
Deltagelse i enkelte arbejdsdage må påregnes. Jægere med egnet jagthund vil blive prioriteret. Hvis interesseret, så skriv venligst lidt om dig selv, samt kontaktoplysninger.
M/K, ung/gammel helst fra Vestsjælland, Sikkerhed er meget vigtigt for os. Vi forventer at nye medlemmer har en sikker og ansvarlig våbenhåndtering, og udviser en høj jagtetik.
Har du en trænet jagthund er det dejligt, men det er ingen betingelse for at blive medlem, men jæger med jagthund og bopæl på Vestsjælland vil blive foretrukket.
Skriv lidt om dig selv. Civil status osv.
Henvendelse på mail

Pris:


Tlf: 
Postnummer: 
Annonce nr: 16718

            

Jagtformidling.dk
Tlf. 40 95 76 04

Se. 55 51 55 57