######### ######### ######### 

eXTReMe Tracker


Ledig plads i enestående gåsejagt
 Mail: midtfjordjagt@gmail.com
29-08-2017
D. 28-09-2017

Grundet helbredsmæssige årsager er der blevet en ledig plads her:

I forbindelse med en arealudvidelse på mere end en fordobling af et i forvejen af Limfjordens bedste og største gåserevirer udvider vi nu det forholdsvis mindre og unikke jagtkonsortium med nogle ganske få medlemmer.

Der bliver tale om et af Nordjyllands største gåserevirer der i løbet af efteråret og vinteren besøges af tusindvis af rastende vildgæs, hvor alle jagtbare gåsearter forekommer.

Konsortiet, der består af et forholdsvis mindre antal medlemmer, egner sig til såvel den inkarnerede gåsejæger men også til den mere uerfarne jæger da der vil være mulighed for at høste erfaringer fra konsortiets erfarne gåsejægere.

Jagten drives på baggrund af mange års erfaring efter et særligt system der gør, at gæssene har forholdsvis ro, hvorved at alle normalt får chancen for at opleve gåsejagten flere gange. Konsortiet har et meget tilfredsstillende afskydningstal og som højst sandsynligt vil øges i forbindelse med arealudvidelsen. Dog er vi er ikke skydegale og der prioriteres kvalitet frem for kvantitet.

Pladsen inkluderer fri trækjagt med gæsteplads(er), vildtfodring og jagthytte med mulighed for overnatning.

Det er en yderst attraktiv gåsejagt der sjældent kommer i udbud så tegn dig for en af de få ledige pladser allerede nu inden der lukkes for optagelse til den kommende jagtsæson.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Midtfjord Jagtvæsen
E-mail: midtfjordjagt@gmail.com

P.S. Grundet travlhed bedes henvendelse venligst ske pr. e-mail med angivelse af telefonnummer.

Pris:


Tlf: 22229800
Postnummer: 
Annonce nr: 15851

            

Jagtformidling.dk
Tlf. 40 95 76 04

Se. 55 51 55 57