######### ######### ######### 

eXTReMe Tracker


Jagtperle tæt på København
 Mail: henrik@blas.nu
07-08-2017
D. 06-09-2017

Jagtklub rådende over et helt fantastisk samlet revir på godt 404 ha blot 35 minutters kørsel fra København, søger nye medlemmer, vores revir er fordelt på 365 HA lækker blanningsskov og 39 Ha agerjord, med remisse og læhegn.

I skoven er der endvidere anlagt 7 foderenge af varierende størrelser, heraf en med tre mindre vandhuller og en med et mindre vandhul.

I jagtklubben lægges stor vægt på etik og moral, jagten drives med størst muligt hensyntagende til vildtet, derfor skal nye medlemmer også være indforstået med dette.

Der afholdes 6 fuglejagter på et større antal udsatte fugle, samt 4 bevægelsesjagter på klovbærende vildt, som er råvildt, dåvildt og kronvildt.

På hver anden fællesjagt, kan man som medlem medbringe gæst. Bemærk der også er mulighed for at medbringe gæst på frijagter, også i bukkejagten.
Vi råder over en dejlig jagthytte, med moderne køkken, toilet og badefaciliteter, samt en noget mindre moderne sovesal.

Årlig medlemsafgift:
Fuglejæger: 13.500,00
Riffeljæger: 17.000,00
Konsortiemedlem 26.000,00

Ved indtrædelse i jagtklubben indbetales indmeldingsgebyr på 1.500 kr. for fugle og riffeljæger, og 3.000 kr. for konsortiemedlemmer.

Medlemsafgiften kan deles i 2 rater, hvor første rate plus indskud betales inden indtrædelse og anden rate inden første august.

Der er intet fællesarbejde forbundet med medlemskabet, hvorfor jagten er for den travle og kvalitetsbeviste jæger. På fællesjagterne bør man dog kunne gå lidt til hånde.

Forplejning, morgenmad, varmmad til frokost, drikkevarer og sweepstake på fællesjagter betales særskilt ved betaling for deltagelse.
Lyder ovenstående som noget for dig, og kan du nikke genkendende til etik, moral og høj kvalitet, så er du muligvis det helt rigtige kommende medlem i vores jagtklub, så skriv et par linjer om dig selv og send til henrik@blas.nu, sammen med et telefonnummer, så kontakter vi dig.


Pris:

Pris:


Tlf: 
Postnummer: 
Annonce nr: 15681

            

Jagtformidling.dk
Tlf. 40 95 76 04

Se. 55 51 55 57