######### ######### ######### 

eXTReMe Tracker


Konsortium søger nyt medlem pr 1/9 til alsidig og attraktiv jagt ved Thy Vejle.
 Mail: kp@systemate.dk
31-07-2017
D. 27-08-2017

Reviret er 420 HA med 1 km strækning langs vejlekanten, og indeholder store markområder tilsået med byg, havre, ærter og græs, som er godt til gæssene og hårdvildtet. Vi råder desuden over sivområder, 5 HA pil, et par vandhuller, remisser og mindre skovområder, samt en mose.
Vores primær jagtform er gåsejagt, hvilket er naturligt, da konsortiet er i besiddelse af noget af Danmarks bedste gåsejagt. Herudover er der et godt træk af ænder i vandhullerne og på de marker, der står under vand. Der er udover fuglejagt mulighed for at dyrke bukkejagten, idet Vejlerne hvert år forsyner os med fine bukke til dem der går på riffeljagt. Efterårsjagten på hårvildt er også meget afvekslende, der er en stor bestand af råvildt og en fin bestand af krondyr og dåvildt i området. Der er desuden skudt fin stor Sika hjort, der vidner om alsidigheden i jagten.

Vi er et veletableret og organiseret konsortiet, der består af jægere fra hele landet og vi ligger vægt på at du ikke bor lige op af arealet. At du desuden er seriøs i din omgang med jagten og vildtet og at du er interesseret i et ”længerevarende seriøst forhold”. At du er villig til at arbejde for konsortiets udvikling og fælles interesser; herunder fællesskab, fodring, vedligeholdelse af skydestiger mv. Vi afholder 2 årlig fællesjagter hvor skoven og remisserne drives af i fællesskab. Det er tilladt at tage gæst med på alle jagten og der er mulighed for overnatning.

Henvendelse kan ske på email thyvejlejagt(snabelA)gmail(punktum)com. Skriv en mail med dit telefonnummer og vi ringer dig op eller skriver.

Pris: 14.615.

Pris: 14615


Tlf: 
Postnummer: 9690
Annonce nr: 15604

            

Jagtformidling.dk
Tlf. 40 95 76 04

Se. 55 51 55 57