######### ######### ######### 

eXTReMe Tracker


Konsortieplads Ringsted
 Mail: lindhardtsenjunior@hotmail.com
28-01-2017
D. 30-01-2017

2 Konsortiemedlemmer søges.

Midt på Sjælland ca. 35 min fra København, har vi en perle af et jagtområde. I underkanten af 150 hektar, råder vi over flere store remiser, agerjord, og flere store søer og vandhuller.

Vi er et konsortie på 14 mand i alt, som søger et par medlemmer, der kan passe godt ind i vores jagtkonsortie.

Vi har jagthytte, og 2-3 arbejdsdage om året, men vigtigst ingen A eller B medlemmer, alle er lige.

Derfor er tilbudet også ekstra attraktivt, da man i prisen både får fuglejagt , frijagt og riffeljagt.

Vi udsætter både fasaner og ænder, og derudover har vi en stor sø, hvor der trækker både vildænder og gæs. (her vil der være mulighed for frijagt.)

Vi afholder 8-9 fællesjagter om året, hvor der morgenmad og frokost i jagthytten. Ved fællesjagterne er der den obligatoriske Swipstik, som koster 100 kr. som går til jagten og vedligeholdelse mv. (Der vil ved flere lejligheder være mulighed for at tage gæst med)

Råvildt/bukke/rævejagt med riffel bliver fordelt mellem medlemmerne, og vi har en god stor bestand råvildt. (Fordi der bliver afskudt med omtanke)

Fine parader med alt mellem hare, snepper, fasaner ænder osv. (Vi bestræber at alle kommer til skudchance, vi er jo jægere, men det sociale og naturoplevelsen vægter vi højst )

Er det noget for dig? Så skriv en mail, hvor du fortæller om dig selv, og så tager vi en gåtur på området, hvis vi tænker du kunne passe ind. Jeg skal nok svare. Hund er at foretrække, men vigtigst er personen med hundesnoren i hånden.

Pris: 8000


Tlf: 
Postnummer: 4100
Annonce nr: 14018

          #########  

Jagtformidling.dk
Tlf. 40 95 76 04

Se. 55 51 55 57