######### ######### ######### 

eXTReMe Tracker


Steensgård, Langeland
 Mail: leo@rebsdorf.dk
09-01-2017
D. 24-01-2017

Veletableret konsortium beliggende i meget smukke og varierede omgivelser på Langeland søger 2 nye konsortiemedlemmer.

Her tilkøber man sig muligheder, herligheder, godt kammeratskab, Høje fasaner, opfløj og træk på and og gås, frijagt med hund, trykjagt og Pürch på råvildt og dåvildt, morgenmad og frokost ved mere end 200 år gamle egetræsplankeborde, overnatning i jagthuset, familiejagt og ålespisning, lerdueskydning på terrænet.
Vores jagtareal udgør lidt over 420 Ha, fordelt med blandet skov, pil, enge, marker, mergelgrav huller, remiser og moser. Alt beliggende i et sammenhængende kuperet terræn ud til vandet. Jagten er ganske velegnet til repræsentations jagt og flere af vore medlemmer anvender den som dette.
Alle konsortiers medlemmer har 2 faste gæste gæstepladser på alle fællesjagterne samt en årlig gæsteplads på trykjagt. På frijagten kan man medbringe op til 2 gæster.
Du kan, efter behov, tilkøbe ekstra gæstepladser på både Pürch, trykjagt og ande/fasanjagter.

Konsortiet består af 12 medlemmer, som alle har lige rettigheder. Der afholdes 2 andejagter, og 6 fasanjagter. På fællesjagterne serveres der fælles morgenmad og frokost i vores jagthuse som er beliggende i skoven. Vi har køkkenhjælp til at hjælpe os under jagterne, og jagten passes af vores faste team.

Alle konsortiemedlemmer deltager årligt i 4 arbejdsdage, hvor alle giver en hånd med for at få forberedt den kommende sæson.

Det ene jagthus bruges ved fællesjagterne, mens det andet jagthus, indeholdende tre værelser, opholdsstue med brændeovn, køkken og bad og toilet, benyttes efter behov. Her er således mulighed for overnatning i forbindelse med jagterne. Uden for jagterne kan huset ligeledes benyttes.

Vi søger ligesindede jægere, som værdsætter ikke bare jagten, men også alt omkring denne. Godt kammeratskab, biotopens herlighed og en hyggelig, traditionspræget stemning, og hvor også dine børn er velkomne.
Hvis dette lyder interessant hører vi gerne fra dig snarest muligt. Du kan se terrænet efter aftale.

Pris: 25000


Tlf: 21742852
Postnummer: 5953
Annonce nr: 13884

          #########  

Jagtformidling.dk
Tlf. 40 95 76 04

Se. 55 51 55 57